• Transforming spaces. Transforming Lives.

    Complete Transformation


    Трансформацията на една селска къща в съвременно жилище


    Селските къщи най-често са големи, дори прекалено големи, на няколко „ката”, но раздробени на малки, изолирани помещения. Първата задача пред авторите на този интериор е да обобщят малките килийки в просторни, светли пространства, адекватни на съвременния стил на живот.Преди преустройството първият етаж на къщата бил разделен межди три малки стаи. В новия проект те са обединени, приобщен е и балконът. Оформя се единен обем, в който ясно са обособени три отделни зони – на мекото сядане, трапезарията ( която е на мястото на старата тераса) и кухнята. Отварянето на пространството налага необходимостта от допълнително укрепване на трегера. Получава се една сравнително тежка хоризонтална равнина, която е олекотена с led осветление. Обзавеждането е непретенциозно и функционално. Цветовете са лаконични, в бялата и земната гама.   
     

    Входът преди реконструкцията
    Частта от балкона присвоен към дневната
    Дневната преди

    Кухнята преди
    Входът след реконструкцията
    Мекото сядане с телевизионния кът е част от общото пространство, но категорично обособено и с относителна самостоятелност. Led осветлението по трегера, пердетата и окаченият таван разчупват еднообразните обеми и придават известна въздушност на визията. Масата и секцията са изработени по поръчка.

    Кухнята е с изчистена, с лаконична визия в актуалната в момента комбинация на дърво с бял лак, изработена е по поръчка. Масата и столовете от Zax звучат съвременно, но и класически. Аксесоарите са от Genesis.

    кухненски шкафове

    кухня

    кухня

    скрито осветление

    дневна

    дневна

    трапезария

    баня

    спалня

    спалня

    баня

    детска



    План разпределения



     

    Blogger news

    Blogroll