• Transforming spaces. Transforming Lives.

    Colorful White



    Това е един от последните проекти, от преди около месец. Задачата бе, да се създаде жилище, удобно и функционално за семейство с трима членове.
    Апартаментът включваше една голяма дневна, баня, две спални и голям коридор. Задачата се състоеше в това, пространството да бъде преустроено така, че да се получат спалня с дрешник, детска стая, кухня и дневна.

    Ето това се получи след нашата намеса:

    Кухнята е малка, но функционална. Кухненските шкафове са бели с дървен работен плот. Трапезарната маса е изработена от дърво в shabby chic стил. Подовата настилка е от естествен паркет в натурален цвят.


    кухня

    Основния цвят в дневната е отново бялото, а акцентът, полилеят от Kare DesignВ коридора е предвидено голямо огледало, с богата декоративна рамка - отново от Kare Design. ТВ секцията е окачена на стената и на самата нея има вградено осветление.


    дневна

    дневна


    Спалнята е малка, но притежава страхотен дрешник, отделен от помещението с плъзгаща се врата.

    спалня

    спалня



    Детската стая е обзаведена с високо легло и бюро под него. Стаята е декорирана с голям фототапет с географска карта на света. Самолетът над нея е декоративна етажерка. Въпреки малките си размери, в стаята има достатъчно пространство за игра

    детска

    детска



    Банята е облицована с малки (15x15cм), испански керамични плочки на фабрика Mainzu. Тоалетното казанче е вградено, а душ-пространството е отделено от останалата част на помещението с плъзгаща се, стъклена преграда.


       

    Разпределение преди и след 



     

    Blogger news

    Blogroll